РУО - Русе обяви конкурс за заемане на длъжността директор“ на седем

...
</TD
>РУО - Русе обяви конкурс за заемане на длъжността директор“ на седем
Коментари Харесай

В Русенско: В седем общински училища е обявен конкурс за директори

РУО - Русе обяви конкурс за заемане на длъжността " шеф “ на седем общински учебни заведения на територията на региона. Това излиза наяве от Заповед на Регионалния учебен инспекторат. Става въпрос за училищата: ОУ " Олимпи Панов ", ОУ " Братя Миладинови ", ОУ " Христо Смирненски ", ОУ " Васил Левски ", ПГДВА  " Йосиф Вондрак ", ОУ " Христо Ботев " - Две могили, ОУ " Петко Рачов Славейков " - Ветово.

Срокът за подаване на документи е 11 януари 2024 г. Конкурсът ще се организира на два стадия: писмен изпит, който включва решение на тест, събеседване с претендента, което включва решение на проблеми и отбрана на идея за стратегическо ръководство на институцията.

От първичният лист за състезания за шефове на този стадий са отпаднали гимназиите по електротехника, по облекло и тази в Бяла.

Повече детайлности за кандидатстването можете да откриете в Заповед за оповестяване на конкурс за заемане на длъжността " шеф " и Списък на нормативните актове, които претендентите за длъжността " шеф " на общински учебни заведения следва да познават.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР